21.1 C
Stockholm
21.1 C
Stockholm
sâmbătă, 13 iulie 2024

Danemarca se pregăteşte pentru încoronarea regelui Frederik al X-lea, în urma abdicării mamei sale / A existat o singură abdicare în Danemarca, acum 900 de ani

Must read

Prinţul Frederik, în vârstă de 55 de ani, va deveni duminică rege al Danemarcei, după ce mama sa a abdicat în favoarea sa, un eveniment fără precedent care se aşteaptă să reunească peste o sută de mii de danezi pe străzile din Copenhaga, scrie news.ro.

„Oamenii cred că este unul dintre ei, îl plac foarte mult”, a declarat pentru AFP Cecilie Nielsen, corespondent regal pentru postul public de televiziune DR.

„Îi place sportul, este un tip de treabă şi danezilor nu prea le pasă de ceea ce se scrie despre el în presa străină”, rezumă ea, referindu-se la zvonurile privind infidelitatea prinţului cu o celebritate mexicană, retransmise de presa spaniolă şi britanică şi dezminţite de partea interesată.

https://www.hotnews.ro/stiri-international-26814174-danemarca-pregateste-pentru-incoronarea-regelui-frederik-lea-urma-abdicarii-mamei-sale-existat-singura-abdicare-danemarca-acum-900-ani.htm

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article

Descoperă mai multe la Stockholm | Suedia

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura